Locatie:
Nijverdal
Email :
henkjan@waandersautoschadenijverdal.nl
Bel ons:
0548-62 6666 of 06-5733 3761

Campers en caravans

Waanders Autoschadeherstel Nijverdal > Campers en caravans

Een vak apart

Schadeherstel aan een camper of caravan is een vak apart. Met veel kunststof en sandwichpanelen is de opbouw al heel anders dan bij personenauto’s. Daarnaast zijn er nog complexe installaties aan toegevoegd, zoals voor aan- en afvoer van water, elektriciteit en gas. Waanders Autoschadeherstel Nijverdal werkt met ervaren vakmensen en de modernste apparatuur. Wij voldoen aan de strengste eisen als het gaat om milieu, arbozorg, kwaliteit en service.

Garantie

Waanders Autoschadeherstel Nijverdal heeft jarenlange ervaring in het schadeherstel aan campers en caravans en is aangesloten bij de FOCWA. Kwaliteit is ons handelsmerk en daarom krijgt u 4 jaar FOCWA-garantie op het schadeherstel. Door onze contacten met meerdere verzekeringsmaatschappijen kunnen we ook de administratieve afhandeling voor u verzorgen.

Schade aan uw caravan of camper?

Kies voor een veilige, onbezorgde vakantie en kom bij ons langs. Wij beoordelen de schade en geven u een gedegen advies voor reparatie. Daarmee brengen wij uw caravan of camper weer in de oorspronkelijke staat terug.

Waanders Autoschadeherstel

Nijverheidsweg 9
7442 CH Nijverdal

Telefoon: 0548-62 6666 of 06-57 333 761

E-mail: henkjan@waandersautoschadenijverdal.nl

of ga naar onze contactpagina.

Deze camper had schade aan de achterbumper
Vakkundig schadeherstel voor een uitstekend resultaat
Weer als nieuw!