Locatie:
Nijverdal
Email :
henkjan@waandersautoschadenijverdal.nl
Bel ons:
0548-62 6666 of 06-5733 3761

Uitdeuken zonder spuiten

Waanders Autoschadeherstel Nijverdal > Uitdeuken zonder spuiten

Parkeerschades

Een deukje in uw auto is een lelijk gezicht. Kleine schades aan de zijkant ontstaan vaak door een portier of winkelwagentje. Eikels of kastanjes veroorzaken deukjes op dak of motorkap. Als de lak niet beschadigd is en de deuk niet te scherp kunnen wij dit onzichtbaar herstellen.

Hagelschade

In ons land hebben we ook regelmatig te maken met hagelschade. In mei, juni en juli zijn er soms felle hagelbuien. Dit kan een flinke schade veroorzaken aan uw auto.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een techniek om kleine deukjes, bijvoorbeeld hagelschade of parkeerdeukjes, te herstellen. Met speciale gereedschappen worden deukjes uit de auto verwijderd zonder dat de auto gespoten hoeft te worden. De originele fabriekslak blijft met deze techniek intact. Met deze milieuvriendelijke methode is een aanzienlijke besparing in tijd en kosten te halen ten opzichte van traditioneel schadeherstel.

Niet alle deukjes kunnen echter op deze wijze worden hersteld. Maar: is de deuk niet groter dan een munt van 2 euro en is de autolak niet aangetast? Dan is uitdeuken zonder spuiten mogelijk een oplossing! Wij kunnen u hierover vrijblijvend adviseren. Neemt u gerust contact met ons op!

Waanders Autoschadeherstel

Nijverheidsweg 9
7442 CH Nijverdal

Telefoon: 0548-62 6666 of 06-57 333 761

E-mail: henkjan@waandersautoschadenijverdal.nl

of ga naar onze contactpagina.